023 304 0018   |    Showtuin: Wijkermeerweg 49 | 2012 KA Beverwijk
Gratis staal aanvragen

Showtuin Oosterhout: bekijk en voel

Woont u in de regio van Oosterhout en bent u op zoek naar kunstgras? Wij bieden een uitgebreid kunstgras assortiment, van hoge kwaliteit. U kunt een aantal van onze kunstgras soorten, in de showtuin in Oosterhout komen bekijken. Het ligt hier gepresenteerd voor u, zodat u een helder beeld krijgt van het gras en de mogelijkheden.

Kom langs!

Kom langs bij ons in de showtuin. Als u vooraf een afspraak maakt, is iemand van team Easylawn aanwezig. Wij ontvangen u dan hartelijk met koffie/thee en kunnen u, indien gewenst, voorzien van advies.

Heeft u nu al vragen? Dan kunt u ook het contactformulier invullen of ons bellen. Als u naar de showtuin komt, kan het ook handig zijn een vragenlijstje te maken. Die kunnen wij dan stap voor stap met u doorlopen.

Ook is het mogelijk het kunstgras te bestellen in de showtuin.

Team Easylawn

U mag ervan uitgaan dat wij u bijstaan met onze deskundigheid. Wij zijn gecertificeerd kunstgras dealer en hebben een trainingstraject gevolgd in de aanleg van kunstgras. Wij, als bedrijf, vinden betrouwbaarheid en service erg belangrijk.

 

Openingstijden Oosterhout

  • Maandag t/m vrijdag van 10-17 uur
  • Zaterdag op afspraak
  • Zondag gesloten

Adres showtuin Oosterhout

....
....
....

 

Kunstgras contact

Neem telefonisch contact op met kunstgras Oosterhout of maak een afspraak middels het contactformulier. Twijfel niet, stel uw vraag.

 
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras